Share
Studio

Studio Breuer

Studio Breuer is een bureau in de Gruyter Fabriek te ‘s-Hertogenbosch met een grote diversiteit aan projecten en opdrachtgevers. De projecten bestaan voornamelijk uit kantoorinterieurs, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorgvoorzieningen voor ouderen en jongeren met een verstandelijke beperking, onderwijsgebouwen en interieurs voor de kleine medische sector zoals huisartsenpraktijken.
www.studiobreuer.nl

 

Bossche Studio’s

De Bossche Studio’s is een combinatie die bestaat uit Studio Moj, Studio Breuer en Topper Interieurontwerp en Projecten. Wij adviseren de Dienst Huisvesting & Facilitair van o.a. Fontys Hogescholen en de Hogeschool Rotterdam en leveren de interieurontwerpen.
www.bosschestudios.nl

 

Archifoor Coöperatie

Archifoor coöperatie u.a. is een coöperatieve vereniging van zelfstandige bouwprofessionals. Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire samenwerking, niet als gelegenheidscoalitie, maar als een solide netwerk waarin we van elkaar leren, kennis en ervaringen delen en kwaliteit borgen. Een samenwerking waarbij innovatie vanzelfsprekend is, omdat elk afzonderlijke deelnemer uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen.

www.archifoor.nl