Share
Verhoeven International

Verhoeven International

In uitvoering.

Het bestaande kantoorgebouw van Verhoeven International wordt verbouwd tot een moderne werkomgeving waarbij de open werkplekken ruim zijn opgezet. Het pand wordt uitgebreid met een showroom voor de verschillende graafmachines en is tevens een representatieve ontvangst voor klanten en leveranciers. Het bestaande kantoor heeft een compleet nieuwe indeling gekregen waardoor de spreekkamers en kantine centraal gepositioneerd zijn en de directievergaderkamer uitzicht heeft op de fabriekshal waar graafmachines geassembleerd en gerepareerd worden.

Info

  • Opdrachtgever :
    Verhoeven International
  • Architect :
    Architectenburo ZIJN
  • Functie :
    Kantoor, showroom
  • Locatie :
    Den Engelsman Maarheeze
  • Omvang :
    2.500 m2
  • Categorie :
    Werken